Meals On Wheels – Nykøbing Falster

🍔🎉 Kom til madmekka og råhygge for store og små, når Meals On Wheels inviterer til street food festival i Nykøbing.
👨🏽‍🍳😋 Torvet omdannes til kæmpe food court med retter fra hele verden, hvor vores passionerede stadeholdere forkæler dig med gademad fra alverdens køkkener.
🎪 ✨ Tre augustdage kan du samle vennerne, familien eller kollegaerne – eller hvorfor ikke dem allesammen – til autentisk gademad og hygge med mad, samvær og musik.
🍗🥐🍟🌯🍛Nyd stemningen, de mange sanseindtryk og de lækre smagsoplevelser. Fyld glassene med kolde og varme drikke, og skål for samvær og velsmagende mad.

⏰ ÅBNINGSTIDER 3. – 5. AUGUST:
TORSDAG 12.00-20.00
FREDAG 12.00-21.00
LØRDAG 12.00-20.00

💙Gratis entré.

Klædeskabsmarked 16 september

Om-Klædning, Det Kollektive Klædeskab og PSE Musicon inviterer til tøjmarked med køb, salg og bytte af second hand tøj af god kvalitet. Markedet foregår i Hal 7 på Musicon samtidig med bl.a. Street Food Festival på Søjlepladsen, så vi forventer masser af mennesker og god stemning.

Der er GRATIS ADGANG for publikum.

Private og professionelle, der ønsker at sælge tøj, kan købe en stand HER  

Markedet har åbent 11-17.

Roskilde Oktoberfest 2023

​Nu kommer Oktoberfesten til Roskilde. 

Vi fylder Hal 9 på Musicon med langborde, vi serverer dejlige 1 liters øl og Tyrolerbandet fylder hallen med den stemning Oktoberfesten er kendt for – syng med, dans eller stå på bænkene.​ Udover øl serverer vi champagne, vin, sodavand og kaffe.

Musicon Julemarked 2023

Vi har nu åbnet for tilmelding til Musicon Julemarked 2023 med fokus på både hobbykreatører og professionelle udstillere i Hal 7 og 9.
Se mere på musiconjulemarked.dk

I 2023 udvider vi med plads til 50 mindre stande i Hal 7, som vil have adgang fra Hal 9 gennem Ragnarock samt udefra. På pladsen udenfor Hal 7 forsøges der ligeledes med et juletorv med hytter. 

Endvidere har vi valgt at udvide åbningstiden til 10:00-17:00 alle dage.

Søjlepladsen udenfor vil blive udvidet i 2023 og fyldt med foodtrucks, glögg/æbleskiver, mange flere julehytter og aktiviteter til børnene. 

Igen i år har vi GRATIS ADGANG for hele familien.